404 error when using Index link to categories

  • Tom001
  • Tom001's Avatar Offline Topic Author
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Thank you received: 2
  • Posts: 47

404 error when using Index link to categories was created by Tom001

Posted 8 months 4 weeks ago #16636
I use the latest Joomla 4 with Kunena 6.1.3.2 and the NTS Kay template in the latest version (download today). 

Unfortunately I have a problem with the Kunena menu when I am already in the forum. 
If I click from my website into the forum, I see the category view (that's how it should be). 
Link to it is: website.de/forum.html

If I am then in the forum and click on the button in the menu "Index", so I see as hover effect below in the status bar also website.de/forum.html
 
But if I click on Index, I get a 404 error message and the browser says website.de/forum2/index.html .

Has someone any hints for me?
Thank you
Tom

Where can I set this? I do not find anything. In the Admin under Kunena menu I find nothing. 
Last Edit:8 months 4 weeks ago by Tom001
Last edit: 8 months 4 weeks ago by ntstore.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Tom001
  • Tom001's Avatar Offline Topic Author
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Thank you received: 2
  • Posts: 47

Replied by Tom001 on topic [solved] 404 error when using Index link to categories

Posted 8 months 4 weeks ago #16637
had a wrong alias in menu
by Tom001

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.804 seconds

Nice Theme Store

If you have questions or are having problems with our products, contact us on one of the following three channels.

Nice Theme Store